Meny

Bursdagsfeiring fra kr 119,-

Cageball-bursdag er et artig og fartsfullt alternativ til de tradisjonelle bursdagsarrangementene. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i sentrum før mat og drikke serveres i egne flotte lokaler. Dette er et perfekt bursdagsarrangement for voksne og barn mellom 5 og 100 år.

Bursdagsleie

Vi kan arrangere bursdager hver dag. Bursdagen har en varighet på ca 2 timer som inkluderer 45 minutter spilletid. Det går også an å doble spilletiden, da varer bursdagen ca 2,5 t. Egne cageball-bursdagsinvitasjoner kan skrives ut fra nett. Cageball-bursdag bestilles på e-mail.

Dere disponerer banen fritt i 45 eller 90 minutter og kan ordne selv med laginndeling og dømming av kamper, eller dere bestiller en bursdagsvert som organiserer alt for dere. Det er kun fantasien som setter grenser på hvordan dere vil arrangere spillet, men det enkle er ofte det beste. Er dere over 12 stk kan det lønne seg å dele i flere lag og spille deres egen minicup med kamper på 3 minutter slik at alle får masse spilletid.

Det går også an å leie bane i 90min eller flere baner samtidig. Vi anbefaler to baner om man er flere enn 20 stk.Det er også mulig å leie boblefotballer for å få en ekstra artig opplevelse. Dersom man ønsker å leie banen for å ha andre aktiviteter er det bare å ta kontakt. Kun fantasien som setter begrensninger.

Når "vinneren" er kåret går turen videre inn til vårt flotte bursdagsrom. Her kommer dere til et oppdekket bursdagsrom med papptallerker, glass og servietter. Dere kan velge å få mat og drikke fra våre samarbeidspartnere med gode priser, eller ta med mat og kaker selv.

Bursdagsrommet har plass til ca 8-16 personer. Bursdagsdeltakerne disponerer dette rommet fritt i 60 minutter etter at dere er ferdig å spille. Ved spørsmål eller behov kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger rett ved bursdagsrommet. Når dere er mette og trette etter god mat og artig Cageballspill står vi for all opprydning! Ta gjerne kontakt med oss for andre spørsmål angående cageballbursdag.

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen til en artig, sunn og fartsfylt bursdagsopplevelse med Cageball!

Send e-post

Priser og informasjon om barnebursdag

Priser for bursdagsfeiring:

Fotball i 45 min + bruk av bursdagsrom i 60 min, kr 119,- pr. barn

Fotball i 90 min + bruk av bursdagsrom i 60 min kr 179,- pr barn

Boblefotball i 45 min + bursdagsrom i 60 min kr 159,- pr barn

Fotball i 45 min + boblefotball i 45 min + bursdagsrom i 60 min kr 199,- pr barn

Det finnes også mulighet for andre aktiviteter enn fotball. Feks. kanonball, ringspill, boccia, kubbespill, dansebursdag med danseinstruktør. Mulighetene er mange! Ta kontakt med oss på e-post eller telefon 47 90 00 00 for informasjon eller forespørsel om andre ønsker til aktivitet.

Vi har plass til 8-16 barn pr. bursdagsrom.

Ved færre enn 8 barn, kommer et tillegg på kr 30,- til kr 100,- pr. barn.

Ved flere enn 16 barn anbefales 2 baner og 2 bursdagsrom mot et lite tillegg. Foresatte fordeler selv lag og holder aktiviteten i gang på banen eller man kan bestille barnebursdagsvert. Kontakt oss på e-post eller telefon 47 90 00 00 for informasjon/bestille barnebursdagsvert minst 10 dager i forveien.

Servering:

Man kan ta med medbrakt mat/kaker eller bestille pizza/drikke/is/kake via Huseklepp Arena.

Bursdagsrommet står ferdig dekket med papptallerker, kopper og servietter. Leie av rom inkluderer rydding.

Priser på servering:

Pizza: kr 199,- Kampanjepris ut november

(En pizza metter ca. 3-4 personer)

Brus 0,5: kr 25,- pr.flaske

Ispinne: kr 20,- pr.stk

Saft: kr 10,- pr. glass

Popcorn: kr 10,- pr. glass

Kake: Ta kontakt for ønsker, pris og bestilling på e-post eller telefon.

ALLE BURSDAGSBARN FÅR ET SIGNERT BURSDAGSKORT FRA ERIK HUSEKLEPP.

Avbestilling av Cageball-bursdag meldes på telefon 47 90 00 00 senest 10 dager før arrangement starter. Avbestiller man 9-2 dager i forveien belastes med 50 % av ordinært beløp. Avbestiller man mindre enn 24 timer før, må man betale hele beløpet.

Huseklepp Arena

Innendørs fotball på kunstgress

Kontakt oss